Stardeluxe
Image default
Recreation / Motorcycles

Custom Vespa

Wil je een scooter die echt helemaal naar jouw smaak is? Dan moet je echt de Custom Vespa serie eens bekijken. Hierbij kun je namelijk zelf je Vespa samenstellen en helemaal op eigen smaak laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kleuren van de kappen en voor de kleuren van de velgen.

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, bijvoorbeeld het kiezen van je favoriete onderdelen en accessoires om de scooter een nog persoonlijker karakter te geven. Er is zeer veel mogelijk en het eindresultaat is een gepersonaliseerde scooter met de ongekende kwaliteit van Vespa, waar je dus ook nog eens jaren mee vooruit kunt!

Mogelijkheden Custom Vespa scooters

Deze mogelijkheid wordt aangeboden bij twee modellen, maar in sommige gevallen ook nog bij overige modellen. De Custom Vespa Primavera en Sprint zijn de twee meest gangbare en meest gekozen modellen, waardoor veel scooterzaken uitsluitend deze modellen custom aanbieden.

Er is op dit gebied erg veel mogelijk waardoor dan ook de mogelijkheid bestaat om je nieuwe scooter echt voor het grootste gedeelte te customizen. Hier was al zeer lang veel vraag naar en nu zijn er dan ook al een aantal scooterzaken die deze mogelijkheid bieden.

Waarom een Custom Vespa

Deze mogelijkheid is er voor mensen die Vespa’s prachtig vinden, maar graag iets anders zouden willen zien. Dit kan gaan om de kleuren, maar ook om bijvoorbeeld bepaalde onderdelen en accessoires die wel te koop zijn, maar niet standaard aanwezig.

Op deze manier kun je dus echt jouw scooter voorzien van je eigen stijl, waardoor de scooter nooit gaat vervelen. Met andere woorden, “Een beetje van jezelf en een beetje van Vespa”. Vespa staat bekend als zeer degelijk en van ontzettend hoge kwaliteit. Dit krijg je dus en dan ook nog eens geheel in eigen stijl!

Waar koop je een custom Vespa

Er zijn meerdere winkels waarbij je terecht kunt. Helaas bieden alleen nog lang niet alle scooterwinkels deze mogelijkheid, waardoor je echt even zult moeten zoeken voordat je een Custom Vespa kunt samenstellen.

Heb je geen zin om lang te moeten zoeken naar een winkel die het aanbiedt, dan kun je het beste even op het internet kijken. Hier vind je namelijk snel meerdere winkels die je kunnen helpen en daarnaast zijn de prijzen dan ook vaak nog zelfs iets goedkoper!

Een winkel die je kan helpen met jouw eigen gepersonaliseerde Vespa is fastfuriousscooters.nl. Deze scooterzaak is zowel online als in de fysieke markt al jaren actief in de verkoop van scooters. Fast and Furious biedt de mogelijkheid tot het samenstellen van een Customn Vespa en biedt daarbij ook nog eens zeer scherpe prijzen en een ongekend goede service!

Neem zeker eens een kijkje en informeer naar de mogelijkheden!