Stardeluxe
Image default
Recreation / Motorcycles

Ervaring met dozen van de Dozenhal

In deze blog wil ik jullie graag informeren over mijn ervaring met de dozen van de Dozenhal. De Dozenhal heeft een groot aanbod aan dozen van karton – beter gezegd wel meer dan 2500 formaten. Als je vandaag een doos besteld, heb je je bestelling morgen al in huis (of op een andere gewenste plek). Op de website van de Dozenhal kan je zoeken in de voorraad om te kijken of het gewenste formaat er tussen zit. Heb je toch liever een ander formaat? Ook dat kan! De Dozenhal maakt ook dozen op maat. Om zeker te weten wat het kostenplaatje is, kun je meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Waarom de Dozenhal?

Zoals eerder vermeld worden de dozen van de Dozenhal al gauw geleverd. Als de bestelling vandaag wordt geplaatst, is er een grote kans dat de levering de volgende dag al mogelijk is. Je kunt kiezen uit 2500 beschikbare formaten maar als het gewenste formaat er niet tussen staat, kun je een doos op maat laten maken zodat je toch de gewenste formaat in huis krijgt. De Dozenhal heeft ruim tienduizend pallets – deze pallets zijn zowel nieuw als gebruikt. Een gebruikte doos wordt altijd eerst gecontroleerd op beschadigingen zodat alleen de beste kwaliteit geleverd wordt. Ook is er de mogelijkheid om je doos te laten bedrukken, bijvoorbeeld met een logo van een bedrijf of een tekst zodat het meteen duidelijk is waar de doos van afkomstig is. Bovendien helpt een logo of slogan op een doos ook aan de naamsbekendheid van een bedrijf.

Mijn ervaring

Kort geleden heb ik een bestelling geplaatst bij de Dozenhal. De beloftes die zij maken op hun website maken ze zeker waar. Mijn levering werd al de volgende dag geleverd – precies zoals beloofd. De communicatie is helder zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn – over de prijs en levering werd direct gecommuniceerd. Bovendien werd mijn bestelling via eigen transport geleverd zodat je zeker weet dat je bestelling goed aankomt en het is ook beter voor het milieu omdat het transport niet continu heen en weer moet rijden. De kwaliteit was goed – iedere doos was stevig en er waren geen beschadigingen te bekennen.