Stardeluxe
Image default
Recreation / Motorcycles

Hier moet u heen voor een mooie Peugeot scooter

Naast Peugeot scooters heeft Polderscooters.nl ook nog een ruim aanbod aan andere scooter merken. Polderscooter.nl is een scooterleverancier in de provincie Flevoland. Een team van specialisten staat klaar om met hun kennis u een scooter te adviseren die aan al uw wensen voldoet. Polder scooters is een leerbedrijf en erkend door de RDW. In de showroom in Dronten staan meer dan 500 scooters van Peugeot scooters tot aan Vespa’s. De grootste showroom is gevestigd in, Lelystad, Almere, Harderwijk, kampen, putten, Nunspeet en Dronten.

Uitstekend onderhouden van uw Peugeot scooter

Polderscooters heeft een team dat bestaat uit mensen die al jaren gespecialiseerd zijn in reparatie en onderhoud van bijvoorbeeld een Peugeot scooter. Alle merken twee-en viertakt kunnen bij Polderscooters terecht. Het is verstandig om niet alleen als er wat mis is met de scooter het te repareren, maar regelmatig onderhoud uitvoeren zodat u lang plezier heeft van uw Peugeot scooter. Het team van Polderscooters doen opleidingen en volgen trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Zo wordt er niks overgeslagen bij de onderhoud of aankoop van uw scooter. 

Aangeraden wordt om na 500 kilometer al een kleine onderhoudsbeurt uit te voeren. Een kleine onderhoudsbeurt houdt in dat de olie wordt ververst, de bougie wordt vervangen, het luchtfilterelement wordt schoongemaakt en het bandenprofiel/bandenspanning wordt gecontroleerd de scooter wordt ingespoten en de achterrem wordt gesteld. Dit allemaal bij elkaar is een kleine onderhoudsbeurt en heeft de spotgoedkope prijs van 79,- 

Een grote onderhoudsbeurt is een klein onderhoudsbeurt maar dan wordt de voorremmen schoongemaakt en de v-snaar gecontroleerd. Tevens wordt de klepspeling van uw Peugeot scooter gecontroleerd en wordt deze goed gezet. Dit allemaal voor slechts 129,- inclusief arbeid en materiaal.

Reparatie is geen probleem

Jammer genoeg kan het gebeuren dat u met de Peugeot scooter schade rijdt. Dit is spijtig maar gelukkig heeft Polderscooter alles in huis om elke scooter te repareren. Elk merk is mogelijk zelfs Chinese merken. Reparatie of onderhoud aan huis is ook mogelijk, dit kan op maandag en vrijdag. Op dinsdag tot en met donderdag kan de Peugeot scooter opgehaald worden.