Stardeluxe
Image default
Recreation / Motorcycles

Private lease

Wilt u genieten van alle voordelen van het bezit van een auto, maar niet vast zitten aan alle kosten? Kies van voor een private lease auto. U betaalt dan per maand voor uw auto en de kosten bij schade en wegenbelasting worden voor u vergoed. U geniet van vrijheid en mobiliteit met een private lease van Xleasy.

Auto’s voor iedereen
Of u voor een professionele uitstraling een private lease wilt of een grote auto voor uw gezin, bij Xleasy is er voor iedere gelegenheid een geschikte auto. Het aanbod aan modellen is zeer ruim en de modellen worden duidelijk beschreven inclusief alle specificaties. Vind de private lease die het beste bij u past bij Xleasy.

Eerlijke prijzen
Bij Xleasy betaalt u eerlijke prijzen voor uw lease en geniet u van goede voorwaarden. Het contract wordt duidelijk opgesteld en u krijgt inzicht in alle voorwaarden. U weet dus precies waar u aan toe bent met een private lease van Xleasy.

Wilt u meer informatie over de private lease of zien welke modellen beschikbaar zijn om te leasen? Neem dan een kijkje op de website van Xleasy voor meer informatie. U kunt ook eenvoudig contact opnemen via de website of bel direct 055 – 539 55 70.