Stardeluxe
Image default
Recreation / Motorcycles

Rijlessen op maat nemen

 

Rijlessen werken het best op maat. Om goed om te kunnen gaan met een motorvoertuig heb je een goed leraar nodig. RijschoolUniek geeft je de kennis en ervaring om zelf achter het stuur te mogen rijden. Door ondersteuning van onze professionele rijinstructeurs uit onze rijschool is dat een fluitje van een cent geworden. Leer rijden met een personenauto of ga de horizon achterna op een motorfiets. Wat je ook wilt bij Rijschool Uniek kun je vinden wat je zoekt: een mogelijkheid om op maat rijlessen te nemen.

Naast onze methoden om je voor te bereiden op het praktijkexamen van het autorijbewijs B en het motorrijbewijs A kan je bij Rijschool Uniek ook kiezen om een certificaat te behalen voor een bromfiets. Wil je dus met een scooter omgaan of toch liever met een motor of auto dan ben je bij onze autorijschool en motorrijschool op het juiste adres.

Professionele autorijschool

Schakel ons in om je in no time klaar te stomen voor het praktijkexamen, dankzij onze rijlessen op maat. Door zo’n rijles te nemen kan je met onze professionele autorijschool in afzienbare tijd jezelf omvormen van een beginneling tot een vaardig automobilist. Rijschool Uniek geeft je daarvoor de rijervaring, het verkeersinzicht en niet te vergeten een lesauto om in te oefenen. Indien je het standaard traject te langzaam vindt gaan kun je kiezen voor de verkorte achtentwintigdaagse rijcursus. Door zo’n nieuwe rijles op maat te nemen verbeter je zeer snel in een korte tijd. Je hebt dan binnen een maand het rijbewijs B bij Rijschool Uniek gehaald, wie wil dat nou niet?

Professionele motorrijschool

Ook voor de stoere motorliefhebber bieden we passende rijlessen op maat aan. Zo kan je bij Rijschool Uniek tevens op het stalen ros jouw rijervaring opdoen. Je krijgt dan een rijinstructeur uit onze professionele motorrijschool aangewezen die jou begeleidt door de twee motorrijexamens. Dat zijn het AVB en het AVD, waar je leert omgaan met de tweewieler zelf en waar je zult moeten bewijzen hoe vaardig je bent in het openbaar verkeer. We bieden naast het motorrijbewijs A ook een rijbewijs voor een andere tweewieler aan: de bromfiets, die beter bekend staat als een scooter. Schrijf je snel in bij Rijschool Uniek voor het nemen van rijlessen op maat.