Stardeluxe
Image default
Recreation / Motorcycles

rijschool Utrecht biedt diverse pakketten aan

Je kan er bij rijschool Utrecht voor kiezen om steeds losse lessen te nemen, wij adviseren echter om te kiezen voor een pakket. Bij onze pakketten zit een bepaald aantal lessen inbegrepen en een praktijkexamen. Zo weet je op voorhand al hoeveel geld je kwijt zal zijn! Het is natuurlijk mogelijk om buiten het pakket om extra lessen erbij te nemen, mocht je dat willen.

Wij hebben het allemaal, een hoog slagingspercentage, scherpe tarieven, unieke lesmethode, altijd een vaste vriendelijke rij instructeur en nog veel meer aanbiedingen. Wij geven rijlessen Utrecht omstreken en  alle plaatsen in en rond om Utrecht. Bij ons is het mogelijk geheel vrijblijvend een gratis eerste proefles te nemen! Dit geeft jou de kans kennis te maken met jou rij instructeurs. De verkeersregels worden dan klassikaal uitgelegd en dan kun je beter begrijpen en onthouden, als je de verkeer situatie in het echt en praktijk meemaakt

 

 

Neem een proefles bij autorijschool Utrecht

 

Het is mogelijk om een proefles bij ons te nemen, zo leer je de instructeur kennen, je leert de werkwijze van autorijschool Utrecht, en wij kunnen inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Mocht jij na deze proefles kiezen voor Rijschool in Utrecht, dan wordt deze proefles omgezet in een gratis les!

rijschool Troy heeft alle rijbewijzen relatief snel te halen zijn, al ligt de duur van het halen zelf natuurlijk ook aan uzelf. Hoe pikt u het op? Hoe leuk vindt u rijden eigenlijk? Hoeveel tijd wilt u er in steken? Wat is uw budget? Het is mogelijk om vrij snel uw rijbewijs te halen, u moet er zoals gezegd wel tijd en geld voor hebben. Wilt u 1 les per week volgen? Dat kan. Wilt u elke dag 2 uurtjes met ons rijden? Ook dat kan, u geeft het maar aan en rijschool Utrecht regelt het voor u.

http://www.rijschool-troy.nl