Stardeluxe
Image default
Recreation / Motorcycles

Veilig uw auto leasen met XLEasy private lease

Verantwoord uw auto leasen met Private lease van XLEasy
Ongeveer 1 op de 5 Nederlandse huishoudens heeft problematische schulden. Dat heeft verschillende oorzaken, zoals baanverlies, echtscheiding of overschatting van het inkomen. Structureel meer lenen dan verantwoord is, komt helaas nog vaak voor. Bij XLEasy willen we voorkomen dat mensen in de financiële problemen komen door private lease. Want autorijden is leuk, maar niet ten koste van alles. Daarom screenen we elke aanvraag en komt uw financiële situatie aan de orde bij het afrondende gesprek. Dat is niet het leukste deel van het gesprek, maar wel een belangrijk deel. Want wij willen dat u gemakkelijk het maandelijkse leasebedrag kunt betalen en dat u ook in de toekomst de financiële ruimte heeft om lekker op vakantie te gaan en eventueel een nieuwe wasmachine aan te schaffen..

Bereken uw maximale leasebedrag
Om het aanvraagproces voor een lease auto te versnellen kunt u zelf vooraf berekenen wat uw maximale leasebedrag is. Hiervoor vindt u op de website van XLEasy deze handige tool. Aan de hand van een paar simpele vragen berekent deze tool uw maximale leasebedrag. Uiteraard is het verstandig om zoveel mogelijk onder dit maximum bedrag te blijven. Want veiligheid gaat voor alles. En zeg nu zelf: uw wilt toch geen torenhoge schulden opbouwen door een te dure auto te rijden?

Kies uw nieuwe auto veilig met private lease van XLEasy
Voer daarom de berekening uit en bepaal wat uw maximale leasebedrag is. Selecteer daarna uw nieuwe leaseauto via de digitale Car configurator en bekijk welke nieuwe auto’s u zou kunnen rijden bij XLEasy. Onze tip is om een auto te selecteren met een ruim lager bedrag dan het berekende maximale leasebedrag. Want dan blijft het betalen van het maandelijkse leasebedrag ook easy!