Stardeluxe
Image default
Recreation / Motorcycles

Vespa Primavera kopen online

Als je wilt rijden op de mooiste en beste scooter die er bestaat wil je uiteraard een Vespa Primavera kopen! Na 45 jaar is de Primavera weer helemaal terug, met alle moderne snufjes die je van een klasse brommer als deze mag verwachten. De techniek is deels gebaseerd op de beroemde Vespa 946, en de Primavera is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor welk model je ook kiest, een Vespa Primavera kopen is altijd een goede keuze!

 

Vespa Primavera 2015

De editie van 2014 was al een scooter met klasse, met het 2015 model wordt een Vespa Primavera kopen wel heel erg aantrekkelijk! Bij het 2015 model zijn de binnenkappen ook gespoten, dat is een extra die voor het 2014 model honderden euro’s meer kost. Als aanvullend detail zijn de binnenkappen uitgerust met een rubberen strip voor meer grip. Een Vespa Primavera kopen van bouwjaar 2015 is daarmee een fantastische keuze!

 

Vespa Primavera Special 70 Settantessimo

De allereerste Vespa kwam in 1946 op de markt. Ter gelegenheid van het 70 jaar jubileum kun je nu deze speciale Vespa Primavera kopen. De kleurstelling is gelijk aan het eerste model in 1946. Er zijn twee kleuren beschikbaar genaamd Azzurro 70 en Grigio Titanio, die er uitzien als de originele Vespa van 70 jaar geleden. Daarnaast is dit model uitgerust met een bruin zadel en zelfs een gratis topkoffer. Dit is een speciale editie, een Vespa Primavera kopen in de Special 70 editie wordt nu wel heel aanlokkelijk!

 

Vespa Primavera Touring

Wil je de meest complete Vespa Primavera kopen? Dan moet je voor de Touring versie kiezen. Dit model heeft zowel voor als achter een bagagerek, waarvan het rek achter automatisch opklapt. Alleen de Touring is verkrijgbaar in zilver met een speciale parelmoer coating voor een zeer opvallende uitstraling. Ook handig is het lage windscherm wat het rijcomfort nog hoger maakt!

 

Een Vespa Primavera kopen was vroeger al een slimme keuze, met de nieuwe lijn is het alleen maar interessanter geworden! Je krijgt de meest moderne technologie met een scooter op basis van de beroemde Vespa 946 en het klassieke model van de eerste Vespa scooter uit 1946. Welk model je ook kiest, met een Vespa Primavera zit én rijd je altijd goed!

http://www.scooterkopenonline.nl/vespa-scooter-kopen/