Stardeluxe
Image default
Recreation / Motorcycles

Volledige bestrating en betegeling

Bestrating voor in je voor- of achtertuin, er zijn honderden mogelijkheden. Het is vaak moeilijk om een juiste keuze te maken over de bestrating die je in jouw tuin wilt omdat iedereen zijn of haar tuin zo mooi mogelijk wil maken. Moet er in de achtertuin wel of geen belichting en is het zwembad voor in de zomer wel te bekostigen? Van essen sierbestrating biedt alle opties voor het perfect betegelen en bestraten van jouw voor- en achtertuin! Denk hierbij aan bijvoorbeeld keramische buitentegels, grind- split en sierkeien, een vijver- en of zwembadranden en de volledige afwatering.

Het aanleggen van een eigen zwembad

Niet iedereen kan het natuurlijk bekostigen- een zwembad in je tuin. Maar een aantal mensen zijn wel bereid om hun zuurverdiende centen uit te geven aan de pracht die een zwembad biedt. Om dit betaalbaarder te maken is het noodzakelijk om er zelf ook tijd in te stoppen. Zo is het mogelijk om je eigen zwembad aan te leggen, mits je het juiste materiaal ervoor hebt. Na het maken van een zorgvuldige planning, en inschakelen van de juiste hulptroepen heb je nog maar één ding nodig. Materiaal. Het perfecte materiaal voor het aanleggen van een zwembad is te vinden bij Van Essen.

Je eigen vijver aanleggen

Hetzelfde verhaal geldt voor een vijver, maar deze is aanzienlijk goedkoper dan een zwembad. Het mooie aan een vijver is dat het een prachtig uitzicht biedt, een leuke bezigheid voor op de zondag en wat leven in de tuin. Met een aantal mooie koi karpers in de vijver is jouw tuin snel compleet. Ook voor het aanleggen van een eigen vijver is het juiste materiaal nodig, wat weer te vinden is bij van Essen. Van Essen biedt veel meer dan alleen een zwembad- of vijver. Voor meer informatie bekijk dan hier de website van Essen Sierbestrating.